Menu
Your Cart

A vásárlás menete

I. REGISZTRÁCIÓ ÉS BEJELENTKEZÉS

A deliveri.hu webáruház termékeit regisztráció nélkül is megvásárolhatja, de az az előnye mindenképpen megvan, hogy a regisztrált vásárlóknak nem kell minden vásárlás alkalmával ismét megadni az adataikat vásárláshoz, valamint a regisztrált vásárlóknak lehetőségük van kedvencek hozzáadására, így nem kell minden alkalommal kikeresnie a gyakrabban vásárolt termékeket. A regisztráció ingyenes és kötelezettséggel nem jár.

Bejelentkezés után a Felhasználói fiókját látja. A jobb oldali menüpontokban tudja módosítani személyes adatait, jelszavát, számlázási és szállítási címét.
A folyamatban lévő rendelések összefoglalóját a Rendelési előzmények felületen nézheti meg.

A felső menüsorra kattintva azonnal elkezdheti a nézelődést és a vásárlást.

 

II. A TERMÉKEK KIVÁLASZTÁSA

Első lépések

felső menüsorból lenyíló felületen választhatja ki az Ön által keresett terméket. A kezdőlapon találja kiemelt termékeinket, továbbá a legújabb termékeinket egyaránt.
A felső menüsor fölött található gyorskereső segítségével áruházunkban található termékek közt van lehetősége keresni.

Böngészés a termékkategóriában

Miután kiválasztotta a termékkategóriát a webshopban jelenleg elérhető termékek megjelennek a képernyőn. A Jelenlegi hely: sor jobb oldalán kiválaszthatja, hogy a termékek Terméknév szerint betűrendben, vagy Ár szerinti sorrendben jelenjenek meg.
Választhat továbbá, hogy a találatok növekvő sorrendben (Terméknév esetén A-tól Z-ig, ár esetén a legolcsóbbtól a legdrágábbig) vagy csökkenő sorrendben (Terméknév esetén Z-től A-ig, ár esetén a legdrágábbtól a legolcsóbbig) jelenjenek meg.

Ha a termékek száma miatt több oldalas a termékkategória, akkor a láblécben választhatja ki az oldalszámnak megfelelő gombokkal. Konkrét oldalakat választhat ki a számokra kattintva.

Ha egy termékről több információra van szüksége, kattintson a képre vagy a nevére.

A termékoldal

A termékoldalon az összes szükséges információt megtalálja a termékről.

feltüntetett ár bruttó ár, azaz az ÁFA-t tartalmazza. Akciós termék esetén feltüntetésre kerül az eredeti és az akciós ár is.

képre kattintva kinagyíthatja azt.

 

Amennyiben már bejelentkezett, a terméket hozzáadhatja kívánságlistájához (Kedvencekhez gomb)

Itt találja meg a termékleírást és az esetleges további információkat.A mennyiséget a + illetve - gombok segítségével adhatja meg.

Ha meg kívánja vásárolni a terméket, akkor kattintson a Kosárba gombra.

 

III. A KOSÁR ÉS A MEGRENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE

A kosár tartalmát folyamatosan nyomon követheti a legfelső menüsor fölött jobb oldalon található kosár mezőben, ahol a termékek számát,a nettó összeget,az ÁFA tartalmat és a bruttó összesített értéket is megtalálja.

A kiválasztott termékek külön sorban szerepelnek. Ha módosítani kívánja a termékmennyiséget, akkor kattintson a kosár megtekintése gombra, itt megjelennek a termékek és a mennyiségük megváltoztatható. Írja be a kívánt számot a mezőbe és nyomja meg a mező melletti Frissítés gombot. Ha termék(ek)et teljesen törölni kívánja, nyomja meg a Törlés (X) gombot. Valamennyi feltüntetett ár bruttó, azaz az ÁFÁ-t tartalmazza.

Pénztár gombbal továbbléphet a megrendelés véglegesítéséhez.

Szállítási cím megadása

Itt alapértelmezetten a regisztráció során megadott szállítási és számlázási adatok jelennek meg. Amennyiben módosítani kíván ezeken az adatokon, ezen a felületen megteheti. Az itt megváltoztatott adatok csak erre a rendelésre vonatkoznak, a regisztrációnál megadott adatok változatlanok maradnak!

A szállítási és számlázási címadatok véglegesítése után nyomja meg a Tovább gombot!

Szállítási mód kiválasztása

Jelenleg az áruházban választható kiszállítási mód:
- ingyenes kiszállítás

Kiszállítás idejének kiválasztása: KÖTELEZŐ! Ügyeljen arra, hogy ne csak napot, hanem azon belül időintervallumot is jelöljön ki, amennyiben az adott napon belül nem tud kijelölni pontos időpontot, az azt jelenti, hogy aznapra az összes szabad időpontunk elfogyott, és nem tudjuk vállalni a kiszállítást.

Nyomja meg a Tovább gombot!

Fizetési mód kiválasztása

Itt választhat fizetési módot:

  • Készpénzes fizetés áru átvételekor
  • Bankkártyás fizetés az áru átvételekor

Nyomja meg a Tovább gombot!

Rendelés jóváhagyása

Ezen az oldalon összesítve látja a megrendelés részleteit. Kérjük, nézzen át mindent alaposan. Ha valamit módosítani kíván, akkor a felső számkockák alatt található feliratokra kattintva visszaléphet adatot módosítani. Figyelem: Visszalépés után újra meg kell adnia az adatokat!

Ha nem találta valamely kedvenc termékét, írja be a megjegyzés rovatba, hogy már a következő vásárlásakor megtalálható legyen áruházunkban.

A rendelés véglegesítéséhez nyomja meg a Rendelés feladása gombot.
Figyelem: Ön ezzel véglegesíti a megrendelését!

 
A véglegesített vásárlást NEM lehet utólag módosítani, így csak abban az esetben adja le rendelését, ha már nem kér utólagos módosítást. Sajnos rendszerünk képtelen feldolgozni és nyomon követni a plusz kiegészítéseket, így csak a véglegesített rendeléseket tudjuk kézbesíteni.
A weboldal cookiekat használ a működéséhez. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk...