Menu
Your Cart

A vásárlás menete

I. REGISZTRÁCIÓ ÉS BEJELENTKEZÉS

A deliveri.hu webáruház termékeit regisztráció nélkül is megvásárolhatja, de az az előnye mindenképpen megvan, hogy a regisztrált vásárlóknak nem kell minden vásárlás alkalmával ismét megadni az adataikat vásárláshoz, valamint a regisztrált vásárlóknak lehetőségük van kedvencek hozzáadására, így nem kell minden alkalommal kikeresnie a gyakrabban vásárolt termékeket. A regisztráció ingyenes és kötelezettséggel nem jár.

Bejelentkezés után a Felhasználói fiókját látja. A jobb oldali menüpontokban tudja módosítani személyes adatait, jelszavát, számlázási és szállítási címét.
A folyamatban lévő rendelések összefoglalóját a Rendelési előzmények felületen nézheti meg.

A felső menüsorra kattintva azonnal elkezdheti a nézelődést és a vásárlást.

 

II. A TERMÉKEK KIVÁLASZTÁSA

Első lépések

felső menüsorból lenyíló felületen választhatja ki az Ön által keresett terméket. A kezdőlapon találja kiemelt termékeinket, továbbá a legújabb termékeinket egyaránt.
A felső menüsor fölött található gyorskereső segítségével áruházunkban található termékek közt van lehetősége keresni.

Böngészés a termékkategóriában

Miután kiválasztotta a termékkategóriát a webshopban jelenleg elérhető termékek megjelennek a képernyőn. A Jelenlegi hely: sor jobb oldalán kiválaszthatja, hogy a termékek Terméknév szerint betűrendben, vagy Ár szerinti sorrendben jelenjenek meg.
Választhat továbbá, hogy a találatok növekvő sorrendben (Terméknév esetén A-tól Z-ig, ár esetén a legolcsóbbtól a legdrágábbig) vagy csökkenő sorrendben (Terméknév esetén Z-től A-ig, ár esetén a legdrágábbtól a legolcsóbbig) jelenjenek meg.

Ha a termékek száma miatt több oldalas a termékkategória, akkor a láblécben választhatja ki az oldalszámnak megfelelő gombokkal. Konkrét oldalakat választhat ki a számokra kattintva.

Ha egy termékről több információra van szüksége, kattintson a képre vagy a nevére.

A termékoldal

A termékoldalon az összes szükséges információt megtalálja a termékről.

feltüntetett ár bruttó ár, azaz az ÁFA-t tartalmazza. Akciós termék esetén feltüntetésre kerül az eredeti és az akciós ár is.

képre kattintva kinagyíthatja azt.

 

Amennyiben már bejelentkezett, a terméket hozzáadhatja kívánságlistájához (Kedvencekhez gomb)

Itt találja meg a termékleírást és az esetleges további információkat.A mennyiséget a + illetve - gombok segítségével adhatja meg.

Ha meg kívánja vásárolni a terméket, akkor kattintson a Kosárba gombra.

 

III. A KOSÁR ÉS A MEGRENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE

A kosár tartalmát folyamatosan nyomon követheti a legfelső menüsor fölött jobb oldalon található kosár mezőben, ahol a termékek számát,a nettó összeget,az ÁFA tartalmat és a bruttó összesített értéket is megtalálja.

A kiválasztott termékek külön sorban szerepelnek. Ha módosítani kívánja a termékmennyiséget, akkor kattintson a kosár megtekintése gombra, itt megjelennek a termékek és a mennyiségük megváltoztatható. Írja be a kívánt számot a mezőbe és nyomja meg a mező melletti Frissítés gombot. Ha termék(ek)et teljesen törölni kívánja, nyomja meg a Törlés (X) gombot. Valamennyi feltüntetett ár bruttó, azaz az ÁFÁ-t tartalmazza.

Pénztár gombbal továbbléphet a megrendelés véglegesítéséhez.

Szállítási cím megadása

Itt alapértelmezetten a regisztráció során megadott szállítási és számlázási adatok jelennek meg. Amennyiben módosítani kíván ezeken az adatokon, ezen a felületen megteheti. Az itt megváltoztatott adatok csak erre a rendelésre vonatkoznak, a regisztrációnál megadott adatok változatlanok maradnak!

A szállítási és számlázási címadatok véglegesítése után nyomja meg a Tovább gombot!

Szállítási mód kiválasztása

Jelenleg az áruházban választható kiszállítási mód:
- ingyenes kiszállítás

Kiszállítás idejének kiválasztása

Nyomja meg a Tovább gombot!

Fizetési mód kiválasztása

Itt választhat fizetési módot:

  • Készpénzes fizetés áru átvételekor
  • Bankkártyás fizetés az áru átvételekor

Nyomja meg a Tovább gombot!

Rendelés jóváhagyása

Ezen az oldalon összesítve látja a megrendelés részleteit. Kérjük, nézzen át mindent alaposan. Ha valamit módosítani kíván, akkor a felső számkockák alatt található feliratokra kattintva visszaléphet adatot módosítani. Figyelem: Visszalépés után újra meg kell adnia az adatokat!

Ha nem találta valamely kedvenc termékét, írja be a megjegyzés rovatba, hogy már a következő vásárlásakor megtalálható legyen áruházunkban.

A rendelés véglegesítéséhez nyomja meg a Rendelés feladása gombot.
Figyelem: Ön ezzel véglegesíti a megrendelését!

 
A véglegesített vásárlást NEM lehet utólag módosítani, így csak abban az esetben adja le rendelését, ha már nem kér utólagos módosítást. Sajnos rendszerünk képtelen feldolgozni és nyomon követni a plusz kiegészítéseket, így csak a véglegesített rendeléseket tudjuk kézbesíteni.
A weboldal cookiekat használ a működéséhez. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk...