Menu
Your Cart

Szállítási információk

SZOLGÁLTATÁSUNK JELENLEG DEBRECENBEN ÉS NYÍREGYHÁZÁN MŰKÖDIK!

Kapacitás hiányában jelenleg a kiszállítás csak Debrecen és Nyíregyháza belterületére (pl. Józsára nem szállítunk ki) történik.

A szállítást a cég saját gépjárművével, saját munkatársával végzi.

A kiszállítás díja ingyenes.

Vasárnap kivételével a hét minden napján van kiszállítás. A jelenlegi járványügyi helyzet miatt kiszállítási időnk min. 1-2 nap. Két héttől távolabbi kiszállítási időt nem tudnak kiválasztani a jövő bizonytalanságára való tekintettel. Kérjük, csak abban az esetben adja le rendelését, ha nagy valószínűséggel nem fog elállni vásárlásától, hiszen lefoglalt időpontja más vásárlók számára értékes lehet.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A weboldal cookiekat használ a működéséhez. A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk...